Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse delta på Sommerles.no. Sommerles gjør lesing morsommere! Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer
bøker, får lesetips, løser oppgaver og kan følge med på hva vennene dine leser. Der kan du også følge med på en spennende fortelling som er skrevet av forfatter Mari Moen Holsve.
Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller du kan bli lest for – all lesing teller! For hver bok du legger inn, får du XP (poeng) og går opp i level. Når du registrerer bøker du har lest, får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente små premier på biblioteket. Dønna bibliotek skal være åpent hele sommeren!

Sommerles.no er en nettbasert lesekampanje som er laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, styrker leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Noen leser gjerne på fritiden, men vi vet at barn som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved skolestart. Vi håper at dere vil hjelpe oss med å motivere barna til å være med på Sommerles.no. Det er en fin aktivitet uansett hvor dere skal feriere i sommer. Ta turen innom altom.sommerles.no for mer info – eller ta turen innom Dønna bibliotek for mer informasjon.

GOD SOMMER MED SOMMERLES.NO!

Translate »
Share This